Η Mercedes σας θα είναι άμεσα και πάλι τέλεια!

Επισκευές πλαστικών εξαρτημάτων.
Η επισκευή των πλαστικών εξαρτημάτων, φροντίζει για την κάλυψη των μικρών τρυπών, ρωγμών ή γρατσουνιών στους προφυλακτήρες και τα τελειώματα. Και σε πολλές περιπτώσεις σας γλιτώνει από τη δαπανηρή και χρονοβόρα αντικατάσταση ολόκληρου του εξαρτήματος.

Λιγότερες δαπάνες, χαμηλότερο κόστος.
Οι ειδικοί μας, φροντίζουν τις τρύπες, τις ρωγμές ή γρατσουνιές και βάφουν το επισκευασμένο σημείο. Το αρχικό εξάρτημα του οχήματος αποκαθίσταται με ελάχιστο κόπο. Αυτό βοηθά να κρατηθεί το κόστος όσο το δυνατό χαμηλότερα.

Σας προσφέρεται ποιότητα Mercedes-Benz με το άγγιγμα ειδικών.
Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της Mercedes-Benz φυσικά ισχύουν και για τις επισκευές των πλαστικών εξαρτημάτων: Μόνο έμπειροι ειδικοί εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών στα πλαστικά εξαρτήματα της Mercedes σας, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας.
Εδώ, στην Πέτρος Παρασκευάς - Πιστοποιημένο Φανοποιείο - Βαφείο και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz θα χαρούμε να δούμε από κοντά και εντελώς δωρεάν - χωρίς καμία περαιτέρω υποχρέωση σας - θα σας συμβουλέψουμε για την δυνατότητα επισκευής ή για τη βαφή του οχήματος σας.
Κλείστε απλά ένα ραντεβού στο 2108948626.

Οι Μικροεπισκευές πλαστικών εξαρτημάτων της Mercedes-Benz είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται από το πρόγραμμα Επισκευές Mercedes-Benz ™.

Πατρ. Γρηγορίου Ε' 48-50
16674 Γλυφάδα
Τηλ: 210 8948626, 29
Fax: 210 8941856

© 2015 Πέτρος Παρασκευάς
Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz

43

χρόνια φροντίδας
Π.Παρασκευάς 
Back to Top