Επιλέξτε τα Γνήσια Λυπαντικά της Mercedes-Benz για την τακτική συντήρηση του κινητήρα σας.

Κατασκευάζεται από τους ίδιους επιστήμονες και μηχανικούς της Mercedes-Benz που με τις καινοτόμες ιδέες τους, τις ικανότητες και τη μακροχρόνια εμπειρία τους κατασκευάζουν και τους κινητήρες μας.

Η σημαντικότερη αποστολή του Γνήσιου Λιπαντικού Κινητήρα της Mercedes-Benz, είναι η μείωση της μηχανικής τριβής ανάμεσα στα κινητά και τα σταθερά εξαρτήματα του κινητήρα σχηματίζοντας ένα φιλμ λαδιού, όπου παρατηρούνται πολύ απότομες επιβραδύνσεις ή επιταχύνσεις της σχετικής ταχύτητας των μερών του κινητήρα.

Αυτό συμβαίνει με την ταυτόχρονη επίδραση υπερβολικά αυξημένων δυνάμεων τριβής και πίεσης που συνοδεύονται λόγω της καύσης στην κυλινδροκεφαλή από ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες. Το Γνήσιο Λιπαντικό Κινητήρα της Mercedes-Benz, είναι τέλεια προσαρμοσμένο σε αυτές τις μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις. Τα επιλεγμένα συστατικά και πρόσθετα που περιέχει, ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ποιοτικές απαιτήσεις του κινητήρα Mercedes-Benz ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή απόδοση και η μέγιστη ισχύς του. Επιπλέον, το λάδι αναλαμβάνει με επιτυχία και άλλες αποστολές, για παράδειγμα, την ψύξη των εξαρτημάτων με υψηλή θερμική καταπόνηση και την αντιδιαβρωτική προστασία.

Έτσι, χρησιμοποιώντας το Γνήσιο Λιπαντικό Κινητήρα της Mercedes-Benz, μπορείτε να βασίζεστε στην ελάχιστη δυνατή φθορά και τη μέγιστη διάρκεια ζωής του κινητήρα σας!
 

Πατρ. Γρηγορίου Ε' 48-50
16674 Γλυφάδα
Τηλ: 210 8948626, 29
Fax: 210 8941856

© 2015 Πέτρος Παρασκευάς
Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz

43

χρόνια φροντίδας
Π.Παρασκευάς 
Back to Top