Με το σύστημα διασκέδασης πίσω επιβατών είστε πολύ μπροστά

Οι επιβάτες σας και εσείς μπορείτε να απολαύσετε μία αξέχαστη εμπειρία, αλλά και ένα ξεκούραστο και ασφαλές ταξίδι. Το σύστημα διασκέδασης πίσω επιβατών της Mercedes-Benz προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε DVD [1], αγαπημένες φωτογραφίες, ακόμα και βιντεοπαιχνίδια [2] σε δύο φανταστικές έγχρωμες οθόνες LCD 7". Με δύο οθόνες τα παιδιά σας μπορούν να παρακολουθήσουν μαζί μία ταινία, αλλά το καθένα να διαλέξει αυτή που προτιμάει, χάρη στα ξεχωριστά DVD player! Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάρτες SD αλλά και άλλα μέσα αποθήκευσης δεδομένων (μέσω USB). Η βάση οθόνης που ανέπτυξε η Mercedes-Benz εγγυάται όχι μόνο ότι θα χρειαστεί να μείνετε για λίγο στο συνεργείο για την τοποθέτηση, αλλά και τη βέλτιστη ασφάλεια των επιβαινόντων.
Όπως συμβαίνει με κάθε προϊόν στη σειρά γνήσιων αξεσουάρ, το σύστημα διασκέδασης των πίσω επιβατών συμμορφώνεται με τις αυστηρές οδηγίες της Mercedes-Benz που διέπουν την ασφάλεια των επιβαινόντων. Το σύστημα έχει υποβληθεί σε εκτενείς δοκιμές έτσι ώστε να πιστοποιηθεί η ασφάλεια πρόσκρουσης. Το σύστημα διασκέδασης πίσω επιβατών δεν χρειάζεται εργοστασιακή προεγκατάσταση. Μπορεί να εγκατασταθεί εκ των υστέρων σε πολλά τρέχοντα μοντέλα [3].

 

 

 

[1] Υποστηριζόμενα format: DivX, MPEG4, JPEG και MP3. [2] Είναι δυνατή η σύνδεση εξωτερικών συσκευών όπως κονσόλες παιχνιδιών.
[3] E-Class (212 series), M-Class, GL-Class, R-Class. Σε συνδυασμό με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα με λειτουργία MEMO (Κωδικός προαιρετικού εξοπλισμού 275 ή P64): C-Class, GLK, E-Class (211 series), S-Class.

 

Πατρ. Γρηγορίου Ε' 48-50
16674 Γλυφάδα
Τηλ: 210 8948626, 29
Fax: 210 8941856

© 2015 Πέτρος Παρασκευάς
Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz

43

χρόνια φροντίδας
Π.Παρασκευάς 
Back to Top