Ακόμη και όταν ένα όχημα Mercedes-Benz αρχίζει να παλιώνει, η υψηλή ποιότητα των περισσότερων εξαρτημάτων του παραμένει αναλλοίωτη.

Κάθε χρησιμοποιημένο ανταλλακτικό που μπορούμε να ανακατασκευάσουμε εξοικονομεί κόστος παραγωγής για ένα καινούριο ανταλλακτικό. Αυτή την εξοικονόμηση, που αγγίζει έως και το 50%, τη μετακυλύουμε απευθείας σε εσάς.

Για τα ανταλλακτικά που ανακατασκευάζονται από τους ειδικούς μας, σας εγγυόμαστε ποιότητα και ασφάλεια, επιπλέον σας προσφέρουμε τους ίδιους όρους εγγύησης με εκείνους που ισχύουν για καινούρια ανταλλακτικά. Η διαδικασία ανακατασκευής που ακολουθείται για τα Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά της Mercedes-Benz ελέγχεται αυστηρά και περιλαμβάνει διάφορα στάδια. Από την πλήρη αποσυναρμολόγηση του εξαρτήματος μέχρι τον καθαρισμό και τους οπτικούς, μετρητικούς και ηλεκτρονικούς ελέγχους, όλα τα στάδια της διαδικασίας επιθεωρούνται προσεκτικά. Αν κάποιο εξάρτημα δεν πληροί τις προδιαγραφές μας, υποβάλλεται εκ νέου σε επεξεργασία και επισκευάζεται αναλόγως. Όλα τα φθαρμένα εξαρτήματα αντικαθίστανται με καινούρια.

Ο τελικός έλεγχος για όλα τα Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά της Mercedes-Benz διεξάγεται με βάση τα ίδια αυστηρά πρότυπα που εφαρμόζονται για καινούρια ανταλλακτικά. Στον κατάλογο περιλαμβάνονται: Μίζα, Κιβώτιο ταχυτήτων αυτόματο, Συμπλέκτες (TS), Σφόνδυλος (σφόνδυλος διπλής μάζας), Μονάδα ελέγχου, Κιβώτιο ταχυτήτων μηχανικό, Αντλίες υδραυλικών τιμονιών, Μονάδες ελέγχου, Βαλβίδα φρένων, Κεντρικό συγκρότημα πίσω άξονα,    Σύστημα διεύθυνσης, Στροβιλοσυμπιεστής, CTS wheels, Καταλυτικοί μετατροπείς, Δυναμό, Αντλία κενού, Φίλτρο σωματιδίων Diesel, Συμπιεστές συστήματος κλιματισμού,  Αισθητήρας μάζας αέρα, Κιβώτιο διανομής, Βάση ακροφυσίου ψεκασμού, Πίνακες οργάνων, Κινητήρες, Αντλίες νερού, Αντλίες ψεκασμού, Συμπλέκτες, Μονάδες αλλαγής ταχυτήτων, Κυλινδροκεφαλή, Άξονες Cardan, Συμπλέκτες, Βαλβίδα αλλαγής ταχυτήτων.

Τα Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά της Mercedes-Benz συναγωνίζονται την ποιότητα των καινούριων ανταλλακτικών, προσφέρουν μια φιλική προς το περιβάλλον οικονομική λύση επισκευής, η οποία είναι αντίστοιχη της τρέχουσας αγοραίας αξίας και περιλαμβάνει την παγκόσμια εγγύηση ανταλλακτικών της Mercedes-Benz.

Πατρ. Γρηγορίου Ε' 48-50
16674 Γλυφάδα
Τηλ: 210 8948626, 29
Fax: 210 8941856

© 2015 Πέτρος Παρασκευάς
Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz

43

χρόνια φροντίδας
Π.Παρασκευάς 
Back to Top